úterý 19. ledna 2010

110. den - olištování kolem oken

Máme tedy zkolaudováno, číslo vydáno a záznam již leží na katastru. Stěhování je naplánováno na únor a nyní už jen ladíme detaily. Dnes to bylo lištování rohů a ostění kolem oken. Použili jsme L-kové profily 4x4cm, přičemž jsme původně zamýšleli je probarvit lazurou jako fasádu - v rozích tak určitě uděláme, ale kolem oken uvažujeme, že necháme. Okna trochu více vyniknou, kdybych měl nyní volit okna, šel bych do bílé barvy. Na roubených stavbách v okolí jsou bílá okna mimochodem nejčastější.
Co nám ještě zbývá - podbití přesahu střechy, instalace rekuperační jednotky a na jaře terasa. Takže na pár příspěvků to ještě vydá:-)

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Moc se nám tato stavba líbí a rády bychom něco takového také postavily. Chtěla bych poprosit o informaci, na jakou cenu celý domeček vyšel i s terasou celkově, s projektem i stavebním povolením? Nikde jsem to na Vašem blogu nevyčetla.Moc děkuji a zdravím z Kanady Helena
e - mail: cerchenka@email.cz

Stavař řekl(a)...

Zdravím Vás Heleno - plán byl nepřekročit rozpočet 1 mil. Kč což se nám povedlo. Je v tom pouze materiál od základů po terasu, kterou jsme ukončili stavbu. Práce lidí a externích dodavatelů jsem nezahrnul.