středa 28. října 2009

105.-106. den - dodělávky

Jistě tušíte, že se stavba chýlí do finiše. V interiéru nám chybí už jen detaily typu vnitřní parapety, trochu poladit pár spár v koupelně, v jednom pokoji olištovat podlahu apod. Venku - chybí okapy a ostění oken, celkově se čeká na revizi elektriky (dům i pilířek), která se nám neskutečně táhne.




2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Zdravím,

jste už rozhodnutý, jaké a kolik rekuperačních jednotek použijete? Oni se dají nainstalovat až na závěr? Zásahy do zdí? Nebo mi to uniklo?

Přiji brzké nastěhování
Pavel

Stavař řekl(a)...

Nene, nic vám neuniklo, rekuperační jednotku budeme instalovat až při stěhování,zatím by byla zbytečná - na této fotce v rohu (kouká v tom místě kabel ze stropu): http://4.bp.blogspot.com/_Xyx9ujuASJo/SuhpO16uvMI/AAAAAAAAAng/7x9Y_8fZUvg/s1600-h/01.jpg
můžete vidět na stěně odchlípnutou lepící pásku - zde bude ve stěně rekuperační jednotka - ve stěně je již připravená elektrika, akorát vyřízneme sádrokarton s izolací, vsuneme,spojíme zase parotěsku a je to. Takže jen jedna rekuperačka v hlavní místnosti, ložnici neřešíme-spíme s otevřeným oknem nebo na mikroventilaci,koupelna je jasná-odvětrávání oknem nebo ventilátorem, dětský pokoj vynecháme.
Jinak foto z montáže určitě na blogu uveřejním.