sobota 5. září 2009

98.-99. den-elektrika,uklid,kliky

Opět po mírném zpoždění (díky přírůstku do rodiny) jsme se vrhli na dodělávky na dřevostavbě - vypínače a zásuvky jsou na svém místě, kování dveří též. Na prostředních dvou fotkách vidítě dětský pokoj a ložnici - zde ještě nutno udělat parapety a stejně jako jinde podlahové lišty.
Již nám také dorazily radiátory - budou to přímotopy a skumulační vložkou, typ Jasmína značky BOKI - od firmy EKO EKO TOP z Mělníka.



7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Dobry den,

klobouk dolu, cista a hezka prace. Opravdu jen skoda te strechy v vichrici, ale mozna to nebyla zase takova skoda, protoze ted mate lepsi a kvalitnejsi strechu, ktera neco vydrzi. Mohl bych vas poprosit o zaslani polozkoveho rozpoctu, abych se podival s jakyma cenam ste kalkuloval. Dekuji

Stavař řekl(a)...

díky - uveďte svůj email, hodím vám vzorový položkový rozpočet, můžete si udělat představu.

Anonymní řekl(a)...

to jste hrdina :-) chystáme se stavět pasivní dům...tedy ne my, ale firma ... docela by mě taky zajímalo, jaký máte rozpočet.
Děkuji Pavlína

Anonymní řekl(a)...

somám dotaz co se týče ceny Vaši stavby. Je to pěkný baráček.díky Zdeněk zdenek.hrubes@seznam.cz

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den,
velice gratuluji, velice pěkná práce, až na ten přírodní živel. Pečlivě jsem si vše prostudoval a chtel bych vás moc poprosit, zda by jste nám neposlal taky vzorový položkový rozpočet ne tento domeček na náš e-mail zamberk@seznam.cz. Chtěli jsme stavět chatu - chalupu a tohle by bylo pro nás super řešení. Předem moc děkuji. Martin

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den, také uvažujeme o stavbě domu svépomocí, ten váš vypadá moc hezky, je také možné poslat položkový rozpočet pro představu?
Děkuji, můj email je lenka.habichova@seznam.cz
Lenka H.

Unknown řekl(a)...

Dobrý den

Docela by mě zajímalo jaká byla spotřeba elektřiny přes zimu s tím akumulačním vytápěním?

Diky moc Radek